Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс изрази опасения, че жените са "очерняни" и засрамвани за това, че изследват и разкриват подробности за своята сексуалност.

Майката на две деца разкри в последния епизод на подкаста си "Архетипи", който излезе във вторник (22.11.22) в Spotify, че според нея мъжете често са възхвалявани за същото.

Тя каза: "Не разбирам какво е това, че стигмата около жените и тяхната сексуалност и изследването на сексуалността им е много по-опетнена, в сравнение със същото при мъжете. С напредването на възрастта изследваш и започваш да разбираш своята чувственост, своята женска божественост. Вашата сексуалност, често пъти, може да бъде използвана срещу вас. Мъжът, ако е плейбой излиза да се забавлява или каквото и да прави, често е възхваляван. Но за една жена, не ме интересува дали е може би най-успешната жена във финансовата сфера в средата на 50-те си години, обещавам ви, все ще се намери някой пак да каже: "О, тя беше такава к....а в колежа".
 
41-годишната дама, която има общ син Арчи на три години и 17-месечна дъщеря Лилибет със съпруга си херцога на Съсекс Хари добави, че идеята за сексуалното пътуване на една жена към себе си често й лепва очернящи етикети.
БГНЕС