Матю Пери няма да участва в събирането на звездите от Приятели
Матю Пери няма да участва в събирането на звездите от Приятели / Guliver/Getty Images

Актьорът Матю Пери няма да участва в специалното двучасово предаване, което ще събере звездите от сериала "Приятели", съобщи "Венити феър".

Актьорският състав на сериала "Приятели" трябва да се събере за пръв път след края му през 2004 г. за честването на режисьора Джеймс Бъроус следващия месец, припомнят от телевизия Ен Би Си.

"Приятели" се завръщат на екран

Очакваше се Дженифър Анистър, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър да участват в предаване в чест на 75-годишния Бъроус заедно с много други звезди от сериалите, които е режисирал.

Матю Пери обаче е в Лондон, където е зает в предпремиерните репетиции на театралната постановка "Краят на копнежа". Той е драматург на черната комедия, която ще се играе на Уест енд - на сцената на театър "Плейхаус" в британската столица от 2 февруари до 14 май 2016 г. Ръководството на Ен Би Си е било наясно с този факт, анонсирайки събирането на всичките "Приятели", твърди представителката на звездата.

Най-добрите телевизионни сериали на всички времена

"Мат може да запише някакво видеопослание за този проект. Но това не е събирането, на което разчитат хората", съобщи представителката на Пери.

Матю Пери няма да участва в събирането на звездите от "Приятели"
netinfo
Шестимата актьори, които станаха известни със сериала "Приятели", рядко се събират заедно след края му. Анистън, Кокс и Кудроу за последно се появиха заедно през 2014 г. в пародиен скеч с героините им в късното шоу на Джими Кимъл.

Джеймс Бъроус е режисирал също сериалите "Бар "Наздраве", "Фрейзър", "Уил и Грейс".

"Приятели" е един от най-гледаните сериали в телевизионната история.

Източник: БТА