Матю Макконъхи се мести в Тексас
Матю Макконъхи се мести в Тексас / снимка: Guliver/Getty Images

Матю Макконъхи и бразилската му съпруга Камила Алвес възнамеряват да се преместят да живеят в Тексас - далеч от гмежа на Лос Анджелис.

Актьорът, който неотдавна взе „Оскар” за водеща мъжка роля, си е харесал тексаското градче Увалде. Самият той е роден недалеч - в Лонгвю. Съпругата му също харесва климата и спокойствието на Тексас. „Мисля, че ще е страхотно децата ни да израснат там”, казва красивата бразилка.

Макконахи и Алвес сега се оглеждат за къща, може би ранчо, в което децата им Ливай, Вида и 16-месечният Ливингстън ще могат за яздят понита и изобщо да играят на воля. „В Тексас е различно от другите места. Който не отрасъл тук, няма как да го разбере”, казва Макконахи, пише БГНЕС.

Актьорът, който дълго живя в каравана, въпреки че може да си позволи разкошно имение, редовно ходи до родния си Лонгвю. Той даже си купи къща на езерото Остин, за да бъде близо до майка си Кей. Съпругата му Камила е извънредно благодарна на местните за това, че не се държат с тях като със знаменитости и уважават правото им на личен живот.