Мария Илиева стартира нов музикален лейбъл
Мария Илиева стартира нов музикален лейбъл / netinfo
Певицата Мария Илиева стартира нов амбициозен проект – лейбъла “Стерео стая”, кръстен на едноименния й хит. Талантливата изпълнителка отдавна замисля идеята да създаде лейбъл, който да промотира “младата българска музика”, давайки шанс на неоткрити таланти да намерят своя творчески израз в България.

Самата Мария споделя: “Идеята ми дойде спонтанно, след като записах албума “Идвам към теб”. Искам да продуцирам млади таланти по начин, който вече смятам за реален у нас, т.е. напълно конкурентен на западния”. В момента тече прослушване за млади артисти и до края на годината ще бъде избран един от тях, който да бъде продуциран от Мария Илиева. Певицата е изключително ентусиазирана да подкрепи тепърва стъпващи на музикалната сцена творци и вярва, че да дадеш шанс на един наистина талантлив човек, е безценна възможност.

Това не е първият продуцентски проект на Мария. Тя вече има опит в тази област, тъй като успешно стартира и разви продуцентската си компания “M.I. Productions”, в която напълно самостоятелно реализира и албума “Идвам към теб”.

Мария ще открие новия си лейбъл “Стерео стая” със стилно събитие в Bedroom Beach на Слънчев бряг на именния си ден – 15 август. Специално за случая са поканени изпълнителите Живко Петров, 032 и Des!re Live, които ще създадат стерео настроение на плажното парти.