Аз съм Мариела Нордел, кой друг?! Аз съм учила стратегическа информация, пиар и маркетинг и с това си изкарвам хляба. Живяла съм и съм работила почти на всички континенти, без Антарктида и Австралия. Въобще не се притеснявам дали трябва да говоря с някой политик в Лондон, със звезда в България или с продавач.

Най-търсените звезди: Съквартирантите в Big Brother: Most Wanted (СНИМКИ)

В България станах известна покрай едно кулинарно риалити, където правех всичките на луди, така че се надявам и тук да подклаждам огъня. Аз твърдо съм решена да вляза в Big Brother, така че вие ще видите един фелдфебел, който ще излезе генерал.
На Съквартирантите мога да кажа, че ще им направя живота вътре много, много забавен и труден. Аз винаги си пиша домашното, винаги проучвам противника и това е моята стратегическа карта. Успях да проуча по мои данни кой ще влезе вътре. Видях им силните, слабите места, разбрах им семействата, кой за кого е женен, с кого е разведен, любовници...

А тази госпожа или госпожица (за Светлана Василева), я считам като слабо звено и отбелязах тук три други, с които тя би могла да влезе в скубане на коси, за да мога още в начален стадий да я елиминирам. Също за още един, за когото трябваше да искам информация от приятел, който навремето работеше в ЦРУ, така че това ще го използвам. До такова ниво аз работя с информацията.

Работя много сериозно, професионалист съм и тези хора много трябва да се притесняват от мен. 

Мариела Нордел в Big Brother: Most Wanted
NOVA

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук