Мариана Попова роди момиченце
Мариана Попова роди момиченце / снимка: БГНЕС

Българската поп изпълнителка Мариана Попова роди момиченце, което носи името Мария-Магдалена. След като дълго се спекулира в жълтата преса, че певицата е бременна, през пролетта тя публично оповести, че очаква дете от италианеца Ханес, който е по професия сомелиер.

Мариана Попова започва кариерата си на певица през 2000 година в групата "Кокомания". През 2005 година печели 1-ва награда на конкурса "Бургас и морето" с песента "Сънувай ме", която изпя в дует с Дани Милев, и 3-та награда с друга дуетна песен с Дани Милев - "След".

На 11 юни 2008 г. изпълнителката издаде дебютния си албум New Religion, който включва 11 песни. Между тях е и латино хитът - дуетът й с Орлин Горанов - "Лейос", както баладата "Let me cry", с която тя се яви на конкурса "Евровизия" през 2006 година. В албума са включени много етноси. Певицата пее фадо, има дует с Миро от "Каризма", в който той пее на иврит, а тя на английски, припомня БГНЕС.

През 2009 година Мариана Попова отново участва в българската "Евровизия" с парчето си "Crazy", но не събра достатъчно гласове, за да представи страната ни на престижния европейски конкурс.