Мариана каза „да на своя любим Ханес
Мариана каза „да на своя любим Ханес / снимки: VIP Brother

VIP Brother за пореден път доказа, че в Къщата му няма невъзможни неща и понякога мечтите наистина се сбъдват. Минути преди в шоуто да влезе приятелят на Мариана - Ханес, с предложение за брак и уникален диамантен пръстен, певицата обясни на Любо Дилов-син, че любимият й никога няма да се съгласи да участва в подобен формат.

Влизането на Ханес в Къщата се превърна в изключително емоционален момент за Мариана, която само преди дни обясни колко много иска да се омъжи за мъжа на живота си. На колене и на чист български език Ханес поиска ръката на половинката си пред смаяните погледи на останалите Съквартиранти. Минути след като прие предложението за брак на своя любим, двамата се усамотиха в беседката в двора, а после и в президентския апартамент, за да прекарат първата си вечер заедно като годеници.

На романтичната вечеря в двора двамата обсъдиха плановете за сватба в Италия и желанието на Мариана да има второ дете.

Мариана каза да" на своя любим Ханес
netinfo

VIP Brother остана верен на себе си докрай и не остави на двамата дори и една скучна вечер в Къщата. Двойката получи тайна мисия, от която зависи възстановяването на хранителните запаси на Съквратирантите. Мариана и Ханес ще трябва да забравят за момент щастливата развръзка на отношенията си и да се скарат достатъчно убедително, така че в нито един от останалите Съквартиранти да не остане и капка на съмнение, че това е истински скандал. Като част от ролята си Мариана трябва да върне пръстена на своя любим и да разтрогне годежа.

В извънредното живо предаване в четвъртък вечер Ники Кънчев и гостите му обсъдиха последните романтични събития в Къщата. На живо в студиото на VIP Brother щастливото събитие коментираха най-добрата приятелка на Мариана - Нели, Мария Илиева, Васил Найденов и Кремена и Магардич Халваджиян, които пожелаха на влюбената двойка да изкара по-дълъг семеен живот и от техния.

Годеникът на Мариана ще остане в Къщата на VIP Brother до понеделник.

Мариана каза да" на своя любим Ханес
netinfo

Въпреки че латиноамериканският сериал, който се снима в Къщата, пожъна небивал успех сред зрителите, след мисията тризначките са разстроени, защото смятат, че след излъчването на "Позволена любов" хората ще започнат да им се подиграват.
След излизането на най-големите му врагове в шоуто - Юлиан и Ники, Къци вече е избрал следващата жертва, която да падне в капана на неговата прикрита стратегия тази седмица - Златка. Къци смята, че тя играе театър и нейните нервни кризи и припадъци са част от ролята й в Къщата.