Здравейте, аз съм Марги Хранова – певица, добра съпруга, готина майка и горда баба. На сцената професионално съм от 1971 г. – вече 46 години и, честно казано, минаха като един миг. И то защото "всички песни в този мой живот аз изпях с любов". 

Вижте Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)

На сцената съм желязна, а в живота – точно обратното. Много съм емоционална. Дори се мразя..., чакай, че ще се разплача наистина. Понякога съм устата и изстрелвам фрази, за които след това съжaлявам и се извинявам на хората, но такъв е характерът ми. Обичам и да наставлявам, да давам съвети: "Докога ще те чакам да направиш еди-какво-си, направи го!"

Маргарита Хранова
NOVA

Не ме притеснява това, че ще бъда най-възрастният участник във VIP Brother, това е само на години, в никакъв случай няма да им се дам на младите. Обичам да съм център на внимание, обичам да се смея, разказвам много вицове. Е, някои вицове не са много цензурни, но човек трябва да има чувство за хумор – това го спасява.

Страхотно ме изнервят флегматичните хора, като започнат да се влачат. Но и супер активните, които много говорят,  също не ги понасям. Когато не се наспя, ставам много лоша. Когато съм гладна – също. 

Мога да бъда и майката на Къщата, зависи от децата. 

Вижте всички Съквартиранти във VIP Къщата на Big brother (ВИДЕО/СНИМКИ)

Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева посрещнаха 16 Съквартиранти (СНИМКИ)