/ iStock/Getty Images
50-годишната певица Марая Кери разкри в интервю за Опра Уинфри травматични случаи с роднините си, включително как по-голямата й сестра се опитала да я продаде на сутеньор, когато Марая била на 12 години. Опра дори почете откъси от мемоарите на певицата „Смисълът на живота за Марая Кери”, която трябва излезе скоро и се очаква да предизвика бурни реакции. 

„Когато бяха на 12 години, моята сестра ме надруса с валиум, предложи ми кокаин, нанесе ми изгаряния от трета степен и се опита да ме продаде на сутеньор”, написа Кери в мемоарите си.

В самото интервю певицата сподели каква, според нея, е причината за сложните й отношения със сестра и брат й. „Ние дори не се познаваме като хората. Ние не раснахме заедно. Те имаха свой живот, а когато аз се появих на бял свят те вече бяха развалени. (Марая е най-малкото дете в семейството, брат й Морисън е на 60 години, а сестра й Елисън на 57 години). Буквално се чувствах като аутсайдер в собственото си семейство. Те имаха опит на израстване с тъмнокож баща и бяла майка, а аз живеех предимно с майка си (родителите на Кери се развели, когато тя е била на три години — ред.), и те смятаха, че на мен ми по-леко, но всъщност това не беше така. Те винаги са смятали, че моят живот е бил лек, призна певицата.

Тя намира своя брат за „извънредно жесток" и разказа, че той и сестра й давали лъжлива информация за нея пред медиите. Тя ги нарича бивши брат и бивша сестра, а към майка си се обръща по име. Звездата казва, че сега отношенията им са твърде сложни.

Един случай с майка й Марая никога няма да забрави. През 2001 година на фона на своя успех и предстоящото излизане на албума Glitter тя била емоционално и физически изтощена и търсила подкрепа в дома на майка си. Но след конфликта майка й се обадила на 911 и полицията откарала Кери в болница.

„Задната седалка на полицейската кола е ярък спомен, никога няма да забравя това”, разказа звездата.

Но преживеният опит помага на Кери във възпитанието на децата. Тя прави всичко, за да могат 9-годишните й близнаци Морокан и Монро да раснат в любов. „Мисля, че да бъдеш майка е наистина тежка работа. Затова се старая да направя прекрасен животът на моите деца”, сподели певицата.

Впрочем, отношенията на сестра й и майка също не са добри. Елисън съди майка си, за това че уж я била принуждавала да участва в сатанински ритуали на 10-годишна възраст, по време на които са я изнасилвали неизвестни мъже. 
БГНЕС