Мани от „Игри на волята“ се превърна в едно от най-обсъжданите имена на годината и едва ли има някой, който да не е чувал за нея. Причината е съвсем логична. Мани е може би най-атрактивния участник, който е влизал в предаването за неговите три сезона.

Именно заради това за нея се изписаха какви ли не лъжи в последно време, пише каналът "Social Virals" във vbox7. Тя признава, че не им обръща внимание на глупостите онлайн и лесно би опровергала всеки неверен слух.

Наскоро Мани сподели, че ще се подложи на операция за уголемяване на бюста през януари месец (2022 г.) в Турция. Изглежда всичко покрай нея върви добре и дори вече е горд собственик на нова кола – Audi.

Vbox7 срещна Мани, за да ѝ зададе няколко въпроса и да научи малко повече за нея и за това каква е отвъд образа, който си изгради в предаването.
Мани е мила, усмихната и слънчева. Няма и спомен от избухливата Мани, която всички познават от „Игри на волята“, а разговорът с нея е наистина забавен.

Видеото разкрива пикантни подробности за личния живот на Мани, която е пряма и директна дори в отговорите на неудобни въпроси.

За да разберете защо Мани е лежала в ареста, колко често ѝ се случва да участва в пиянски свади и побоища и какво мисли за тройките плюс още пикантни подробности около личния ѝ живот – гледайте видеото на Vbox7 с нея.