Майкъл Джексън искал да се ожени за 12-годишно момиче?
Майкъл Джексън искал да се ожени за 12-годишно момиче? / Guliver/Getty Images

Майкъл Джексън е искал да се ожени за 12-годишно момиче и е бил влюбен в малката актриса от филмите за "Хари Потър" Ема Уотсън, съобщиха в. "Сънди експрес" и в. "Дейли мейл".

Това разкри лекарят на покойния Крал на попа Конрад Мъри, чиято книга "This Is It" излиза в продажба във вторник.

Полицейски доклад за Майкъл Джексън: сексуално обсебен хищник

Момичето, за което Майкъл Джексън е искал да се ожени, е Хариет - дъщеря на британския актьор Марк Лестър. Хариет била кръщелница на Майкъл Джексън и певецът се влюбил в нея още когато била на пет години. Той споделил с д-р Мъри, че иска да се ожени за Хариет, когато приключи турнето му "This Is It", което той така и не успя да започне.

"Майкъл се влюбил в Хариет още когато тя била на около пет години и докато тя навърши 12, се превърнала за него в идея-фикс. Той искаше да отидем заедно при баща й и да обсъдим планове за брак, докато сме в Лондон за концертите от турнето "This Is It", твърди д-р Мъри.

Нови шокиращи разкрития около живота на Джако

Заради крехката възраст на момичето, Майкъл Джексън търсел как може законно да сключи брак с нея. Един от възможните начини бил да намери държава, където това е разрешено.

Лекарят, който след смъртта на Майкъл Джексън от свръхдоза с анестетика пропофол, беше признат за виновен в непредумишлено убийство и лежа две години в затвора, твърди, че певецът е бил влюбен и в 11-годишната Ема Уотсън. Затова, ако сватбата му с Хариет се окажела невъзможна, той се надявал да се ожени за малката актриса.

Бодигардове разкриха тайни от живота на Майкъл Джексън

В дома си в Лос Анджелис, той държал нейна картонена фигура в естествен размер. Семейството на Хариет не е подозирало нищо за увлечението на Джексън, а и певецът се е държал съвсем почтено с момичето.

Майкъл Джексън плати милиони долари като компенсация на семейства на малки момчета, които заведоха дела за сексуални посегателства, докато са му гостували в ранчото "Невърленд" в Калифорния. Делото за педофилия срещу певеца през 2005 г. не успя да докаже нищо.

Майкъл Джексън почина през 2009 г. Неговият албум "Thriller" е най-продаваният за всички времена.

Източник: БТА