Майкъл Джексън е болен от рак на кожата, твърди в. Сън
Майкъл Джексън е болен от рак на кожата, твърди в. Сън / снимка: БГНЕС

Кралят на поп-музиката Майкъл Джексън е болен от рак на кожата, но въпреки това ще изнесе заплануваните си за юли концерти в Лондон, съобщава днес британският в. Сън". Лекари уверили Джексън, че заболяването му се поддава на лечение.

Надявайки се към юли да се оправи, певецът не е променил графика на лондонските си гастроли - 50 концерта в огромната лондонска Арена О2. Поп-иконата, който бе забелязан да посещава редовно дерматолога си в Бевърли Хилс, Лос Анджелис, с маска на лицето и хирургическа шапка, разбра диагнозата си миналия месец, припомня "Сън".

Преди време Джако заяви, че концертите му в Лондон ще бъдат неговите прощални гастроли, след които той ще слезе от сцената. Но от информации, появили се по-късно, стана ясно, че лондонските му изяви може да сложат началото на негово световно прощално турне и той да промени намеренията си.

Изглежда всичко ще зависи от начина, по който ще минат концертите в Лондон, за които, по непотвърдени информации, поп-идолът ще получи около 70 милиона долара.