Майкъл Бубле
Майкъл Бубле / Gulliver/Getty Images
Майкъл Бубле ще изнесе първия си концерт в България на 14 септември 2019 г. - от 20.00 ч. в "Арена Армеец", съобщават организаторите от "София мюзик ентърпрайсис" и Barracuda Music.
 
Канадският певец, текстописец, композитор, актьор и продуцент, има четири награди Грами, пет изключително успешни световни турнета и над 60 милиона продадени албума по целия свят.
 

Sofia Music Enterprises и Barracudamusic.at имат изключителното удоволствие да ви представят за първи път в България,...

Публикувахте от Sofia Music Enterprises в Петък, 16 ноември 2018 г.
През август тази година музикантът се завърна на сцената - след дълго отсъствие - с концерти в Дъблин, Лондон и Сидни, където изпълни най-големите си хитове пред повече от 150 000 души, припомнят от екипа.

Майкъл Бубле отрече слуховете, че ще преустанови музикалната си кариера
 
Предстоящото световното турне на Майкъл Бубле ще започне със серия от 27 концерта в Америка. Началото е във Флорида на 13 февруари 2019 г.
 
Концертът на Майкъл Бубле в София ще е само със седящи места, като капацитетът на "Арена Армеец" ще бъде ограничен до 10 000 души.

Майкъл Бубле и Луисана Лопилато вече се радват и на дъщеричка
 
Билети ще се продават от 10.00 ч. на 23 ноември - в мрежата на Ивентим и онлайн на eventim.bg. Членовете на фенклуба на музиканта могат да си купят билети още на 21 ноември от 10.00 ч.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА