Тази вечер зрителите на NOVA станаха свидетели на безапелационен лайв, в края на който легендарният боксьор Майк Тайсън влезе в най-известната Къща в България.

Съквартирантите бяха напълно неподготвени за срещата си с него, а изненадата когато той влезе през вратата, беше изключително голяма за тях. Тайсън бързо беше приобщен от шокираните звезди и много скоро след влизането си сподели масата им. Как ще продължи първата вечер на Железния Майк в Къщата и какви изненади ще е подготвил Big Brother на Съквартирантите, ще разберем още утре в дейли епизода на VIP Brother 2016.

В живото предаване тази вечер видяхме и първите номинации, които Съквартирантите гледаха, заедно със зрителите. Силни думи и жестоки обвинения заваляха от екрана в Къщата, а какви ще бъдат последствията и дали тези номинации за пореден път ще пренаредят пластовете на взаимоотношенията между звездите - предстои да разберем.

Номинираните Съквартиранти тази седмица са: Жана, Явор, Емануела, Борислав, Миглена и Рени, а кой от тях ще напусне шоуто, зависи изцяло от зрителите.

Зрителите на NOVA видяха и първата нощ на пациентите в лудницата на Big Brother. Скоро след влизането си в нея, първоначалната еуфория премина и беше изместена от скандали и неудобства. Лара и Глория застанаха в пряк конфликт една срещу друга, а обидите, които Лара си позволи да изрече по адрес на манекенката, я нараниха дълбоко.