Кралицата на поп музиката Мадона, която има шест деца, направи изключително трогателен жест към тях. Две от децата й са биологични, а останалите четири са осиновени. Но това няма значение, защото тя обича всички тях безкрайно много. С постъпката си го показа за пореден път.

Семейството й често присъства в публикациите й в социалните мрежи, но този път много деликатно успя да загатне, че присъствието им е дълбоко в сърцето й.

Една татуировка стана причина Мадона
да предизвика възхита у феновете си и освен това доказа, че никога не е късно да си направиш татус.

Тя се татуира за пръв път на 62-годишна възраст. Със събитието се похвали самата тя, публикувайки десетина снимки от студиото, в което е избрала да си направи рисунката.

Всъщност не става въпрос точно за рисунка, а по-скоро за изписване на букви. "L R D M S" е изписала на китката си Мадона. Това най-вероятно са инициалите на децата ѝ - Лурдес, Роко, Давид, Мърси, Стела и Естере. Това предположение се допълва от факта, че в хаштаговете под публикацията в Instagram Мадона е написала "семейство".
 

Самата Мадона по-рано тази година се похвали, че има антитела срещу коронавируса. Певицата смята, че се е заразила по време на турнето ѝ, което течеше с пълна сила преди обявяването на пандемията. "Бях болна по време на концерта си в Париж, боледувах повече от 7 седмици. Бяха болни и други артисти от екипа ми. Мислехме си, че става въпрос за наистина упорита настинка. Слава Богу днес сме добре и сме здрави", разказа тя. Вижте още любопитни факти в канала "Stars News" във vbox7.
 

Въпреки че през 2020 г. Мадона, подобно на много други изпълнители, не беше много активна, I Don't Search I Find, сингълът от албума ѝ Madame X стана нейната 50-та песен номер едно в Billboard.

Мадона е и най-успешният солов изпълнител в историята на класацията Hot 100 на Billboard.