Мадона разкри съкровени тайни от миналото си
Мадона разкри съкровени тайни от миналото си / снимка: Gulliver/Getty Images

Мадона разкри душата си с шокиращи признания от миналото.

Тя сподели в петък, че е била изнасилена под заплаха с нож в ранните си години в Ню Йорк. Тогава тя все още не била станала американската "кралица на попа". В статия-изповед за американското списание „Харпърс базар" (Harper`s Bazaar) „Материалното момиче" разказва, че при пристигането си в Ню Йорк, след младостта си в Мичиган , градът не я е посрещнал „с отворени обятия".

„През първата година ме ограбиха с насочен срещу мен пистолет, изнасилиха ме на покрива на сграда, където ме бутаха с нож в гърба, апартаментът ми бе разбиван три пъти. Не зная защо го правеха, вече нямах нищо ценно, след като ми откраднаха радиото първия път", пише тя.

Тя разказва още за ранните си години на поп звезда, за своята връзка с религията, провокациите към установения ред.

На 25 „носех колкото е възможно повече разпятия около врата си и казвах на хората в интервюта, че го правя, защото мисля Исус за секси. Да, той беше секси, но го казвах и за да провокирам", признава тя, цитирана от БГНЕС.

„Имах странни отношения с религията. Аз вярвам много в ритуалите, тъй като те не са във вреда на никого. Но не съм голям фен на правилата. Въпреки това, ние не можем да живеем в свят без ред", казва още тя.

„Но за мен има разлика между правила и ред. Правилата, които хората следват безпрекословно. Редът е това, което се случва, когато думите и действията сближават хората вместо да ги раздалечават. Да, обичам да провокирам, защото това е в ДНК-то ми. Но в девет от десет пъти аз не го правя без причина", твърди тя.

Тя разказва също и за съпрузите си, за преместването в Лондон, за завръщането си в Ню Йорк, за четирите си деца, които учи „да поемат рискове и да решават да правят нещо, защото то е добро за тях, а не защото „така правят всички".

„Да поемам рискове, за мен това е норма", казва Мадона.