Мадона написа песен за ... Гай Ричи
Мадона написа песен за ... Гай Ричи / снимка: БГНЕС

Поп-звездата Мадона написа песен за своя бивш съпруг, известния кинорежисьор Гай Ричи, съобщава ContactMusic. В парчето Мадона възпява Ричи като своята "вечна любов".

Tова не е толкова учудващо предвид последните слухове, според които поп-дивата и режисьорът възнамеряват да се съберат отново, отбелязва БГНЕС. Бракът им бе разтрогнат на 21 ноември 2008 г. след 8-годишен съвместен живот. Двамата отглеждаха общия си биологичен син Роко, дъщерята на Мадона - Лурдес, и едно осиновено дете - Дейвид Банду от Малави, за когото понастоящем се грижи британецът. Неотдавна Мадона осинови и още едно дете, също от Малави - момиченцето Мърси, което певицата вече представи на бившия си съпруг.

Дали двете знаменитости отново ще станат семейство - предстои да разберем. Във всеки случай, по мнението на източници от обкръжението й, за Мадона Гай е един от малкото хора, които тя цени и уважава.

Междувременно днес стана известно още, че Мадона ще новият международен кореспондент на най-големия израелския вестник „Йедиот Ахронот".

В петък ще се появи първата статия, написана от звездата и преведена на иврит. В първия си текст звездата описва момента на "религиозното си пробуждане" след 14 години, когато е осъзнала, че славата и богатството не са краят, а едва началото на нейния път.

БГНЕС припомня, че Мадона не е еврейка, но е приела еврейското име Естер и изучава еврейския мистицизъм. През 2004 г. певицата направи поклонение в Израел. В плановете й за тази година са и два концерта в рамките на турнето си "Sticky & Sweet".