МакДоналдс
МакДоналдс / iStock/Getty Images
Новите чаши на заведенията на MacDonalds в Япония предизвикаха бурни коментари между потребителите в Туитър. Наблюдателни посетители са забелязали, че под определен ъгъл върху чашите може да се видят особено деликатни сцени.

Новите разхладителни напитки, предлагани във веригата за бързо хранене в Япония под името Мак Физ (McFizz), са пенливи и с весели цветове. Има различни видове - Lemon Ginger, Blue Hawaii и Blood Orange.
 


Рекламния отдел явно е решил, че те са добро допълнение към романтичните летни нощи и е одобрил напитките да бъдат сервирани в много симпатични чаши.

Върху прозрачната повърхност са изобразени момче или момиче. Когато чашите се изпразнят и се сложат една в друга, в зависимост от дизайна, двамата (момчето и момичето на картинката) „се целуват” или по бузата, или по устните.

Някои от консуматорите на McFizz, обаче, бързо установили, че зад тези картинки е скрито много повече от невинна целувка. В зависимост от това, накъде са обърнати чашите или ако са поставени една зад друга, фигурите върху тях вече заемат съвършено различни интимни пози.

Потребителите в Туитър се забавляват изключително много с откритието, че върху чашите за напитки на практика е проектирана истинска Кама Сутра. Всеки ден се публикуват снимки, изобразяващи еротичните "игри" на фигурите от McFizz. Ето какво е мнението на популярния американски телевизионен водещ Джими Кимел:
 

От компанията  все още не са реагирали на постовете в Туитър. Но въпреки, че лятната любовна приказка върху чашите стана по-гореща, отколкото вероятно е била замислена, от веригата не дават вид, че имат намерение да ги изтеглят от пазара. В момента тези чаши са превърнати в култ и вероятно ще започнат да ги колекционират, което ги превръща в перфектната реклама.
 
 
БГНЕС