Любовните сигнали, които той изпраща
Любовните сигнали, които той изпраща / www.sxc.hu

Повдигането на веждата знак ли е на одобрение или не? Какво означава, когато мъжът често пипа колана си, усмихва се или ви наблюдава отстрани? Как да дешифрирате сигналите, които партньорът ви изпраща с тялото и движенията си.

БГНЕС публикува съвети на антрополозите:

Дълг и проницателен поглед - въпреки че смятате, че е очарован, погледът, който трае повече от пет секунди, не е естествен и разкрива, че мъжът се подиграва с вас.

Полуусмивка - по всяка вероятност иска свободна връзка без сериозни емоции. Подобно изражение на лицето разкрива, че с всяка част от тялото изпраща различни сигнали и че е променлив.

Повдига веждите - това е очевиден сигнал за одобрение и симпатия. Мъжът когато види нещо което го интересува веднага "повдига" челото и веждите.

Пипа колана или предните джобове - това движение винаги е неприятно. Това показва, че той несъзнателно иска да ви обърне внимание на своите "мъжки" атрибути.

Разкрачено положение докато стои прав - ако краката са леко разделени докато стои и разговаря с вас, а тазът му е насочен към вас това е сигурно послание, че отчаяно ви желае.

Обърнати стъпала към вътрешността - ако стъпалата му са леко насочени към вътрешната страна, това означава, че той е несигурен в себе си и поведението си.

Наклонена глава - ако леко накланя главата на страни означава, че му харесвате. Ако така се държи по-дълго време, отпуснете се, защото той вече е спечелен.

"Говорът" с ръцете - това означава, че той е много комуникативен, а в леглото ще бъде щедър и внимателен към тялото ви. Хората, които много често жестикулират, са много сърдечни.