Любимият DJ на Виктория Бекъм и Тайсън дебютира и у нас
Любимият DJ на Виктория Бекъм и Тайсън дебютира и у нас / netinfo

В последните години румънската клубна сцена е на път да се нареди до най-големите държави с традиции в жанра, благодарение на качествената си хаус, денс и поп продукция. След големия международен успех на Моранди, Акчент, Актив, Яраби и DJ Анди, новият супергорещ изпълнител от северната ни съседка се нарича Том Боксер.

Преди няколко месеца той издаде парчето Brasil, което се превърна в хита на Лято’08 в Румъния, няколко седмици подред бе номер 1 в официалната класация и все още намира място в топ 3 на чарта за сингли. Както става ясно от заглавието парчето е повлияно изцяло от карнавала в Рио. Стилът на песента най-добре може да бъде определен като “бразилейро хаус” – латино китари, романтичните вокали на Анка Пархиел, и силен хаус бийт.

Том Боксер започва кариерата си като диджей в няколко радиостанции в Крайова и Букурещ. През 2000 г. заминава за Лондон, където бързо се превръща в резидент в един от най-горещите хаус клубове на Острова - Malibu Stacey. Чести гости на сетовете му са най-големите световни величия, а Том Боксер бързо се превръща в любимец на знаменитостите, които се забавляват в неговия клуб. Скоро той е поканен от самия Джамирокуей да бъде диджей на частното парти в имението на музиканта. Британските медии разгласиха, че Том Боксер е и любимия диджей на Виктория Бекъм и Майк Тайсън, които също често го канят да озвучава техните празненства в тесен приятелски кръг.

Brasil е първият сингъл на Том Боксер, в които той е инвестирал по-сериозни средства - клипът е сниман по време на карнавала в Рио. Парчето дебютира и в радио- и тв ефира и у нас, и попадна в траклиста на горещата компилация A Taste Of Brasil, която може да бъде намерена на музикалния пазар.