Обичаната актриса Луиза Григорова разкри пола на бебето си. Тя сподели в Instagram щастливата новина, както и това, че е бременна за първи път.

Сега актрисата написа:

"МОМЧЕ. В моето семейство има много момичета и ние на шега се наричаме “Женското царство”, за това реших да ви съобщя тази прекрасна новина, заедно част от тях - мама и сестра ми. Много съм щастлива и всички ние нямаме търпение за появата на малкия МЪЖ в нашето голямо  женско царство”, гласи част от поста към видеото.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙МОМЧЕ💙 В моето семейство има много момичета и ние на шега се наричаме “Женското царство”, за това реших да ви съобщя тази прекрасна новина, заедно част от тях - мама и сестра ми 💜 Много съм щастлива и всички ние нямаме търпение за появата на малкия МЪЖ в нашето голямо “Женско царство” ❤️@martinmakariev ❤️ И мноооого искам да благодаря на @_balloon.bar_ , които ми дадоха страхотни идеи за това първо малко събитие, организираха и изпълниха всичките ми желания 💙🎈💙 #babyboy #family #is #everything #love #parents #happy #expecting #pregnant #💙

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on


След като актрисата "хвърли бомбата", че е бременна, тя получи много честитки, които явно са я трогнали, тя публикува селфи от колата, с което благодари за пожеланията и положителната енергия.  Вижте още в канала "Cool News" във vbox7:

"Пожелаваме на всички да сте здрави и да знаете, че когато има обич, всичко се преодолява! Най-доброто предстои, за всички ни, малко вяра ни трябва в този момент! Обичайте се, изпращаме ви щастие", написа тя. 
 
Луиза Григорова и режисьорът Мартин Макариев си казаха "да" през лятото на 2017 г. Сватбата беше на морето.

Припомняме, че двамата са се запознали около работата си по "Август е септември", песента на Миро. Докато двамата започнат да гледат по различен начин един на друг, минават почти две години. Сериалът "Дървото на живота" е мястото, където пламват искрите помежду им.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Утре ще ви споделя какъв е полът на бебчето!!! 🎈🎊 Някои хора са ми казвали, че не искат за знаят момиче или момче ще им се роди, а за мен това беше много чакан момент и от самото начало питах лекарката си, която естествено нямаше как да ми даде отговор в 9та седмица 😁 Вече търся всевъзможни начини за опознаване с човечето и се оказва, че има много изследвания, които доказват, че реагира не само на звуци, а и на допир, движения и др., а аз от своя страна мога да помагам за развитието на сетивата и мозъка му, още докато е в корема! #baby #girlorboy #tomorrow #staytuned #pregnant #happymom #tobe

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on