Луис Томлинсън регистрира име за звукозаписната си компания
Луис Томлинсън регистрира име за звукозаписната си компания / снимка: Guliver/Getty Images

Луис Томлинсън от „Уан дайрекшън” е подал документи за регистрация на име на собствената си звукозаписна компания, съобщи Контактмюзик.

23-годишният певец оповести през април тази година, че възнамерява да създаде собствена звукозаписна компания. Лейбълът, с чиято дейност Томлинсън ще се заеме активно, след като „Уан дайрекшън” излязат в дълга почивка през март следващата година, ще носи името „Трипъл стрингс”.

Партньори в начинанието на Луис Томлинсън са адвокатът на „Сони” Майкъл Смит и правният съветник на „Уан дайрекшън” Лорънс Енджъл.

Говори се, че чрез компанията си Томлинсън вече е подписал договор с миналогодишния финалист от шоуто „Х Фактор” Джак Уолтън, както и с момичешка формация, която е открил, докато е бил съдия в тазгодишния формат „Да бъдеш в група”.

„Това е нещо, с което искам да се занимавам от известно време. Чувството да разполагаш с възможността да предоставиш платформа за изява на нови артисти е невероятно”, заяви Луис Томлинсън през април, когато оповести плановете си за собствена звукозаписна компания.

Източник: БТА