Лора Крумова се завръща на екран
Лора Крумова се завръща на екран / bTV

От 12 декември в ефира на bTV стартира новото седмично актуално предаване „Тази неделя" с автор и водещ Лора Крумова. То ще се излъчва всяка неделна сутрин от 9.00 до 11.00 часа. Журналистката не само ще посреща гости в студиото, но и ще гостува в домовете на известни личности, за да разкаже ексклузивно за аудиторията на bTV малко известни факти от техните истории.

В неделното предаване зрителите могат да очакват и директни включвания по актуални теми, светски новини, нетрадиционен поглед към културния живот, както и ексклузивни репортажи, представени от водещата.

„Излъчването на „Тази неделя" ще бъде по-спокойно, по-лично и с повече време, отделено за събеседниците. Ще се стремим да излезем от клишетата", коментира водещата Лора Крумова.

От 12 декември коментарното токшоу на bTV «Отпечатъци» с автор и водещ Мира Баджева ще се излъчва от 8.00 до 9.00 часа сутринта и ще бъде с обновен формат.

Първата част на „Отпечатъци" ще се нарича „Чат" и ще представлява по-лек разговор по лайфстайл теми, интересни за ранобудната неделна публика. Те обаче ще бъдат поднесени не информационно, а аналитично и забавно, в търсене на новите социални явления, тенденции и микротрендове, както и техните носители и герои.

Втората част на „Отпечатъци" след 8.20 часа ще запази сериозния си коментарен облик - ще включва интерпретации и дискусии върху важните теми от печата и значимите актуални събития от седмицата, като ще продължи да се прицелва в мислещата публика на България.