Лиъм Галахър ще разкаже за всички скандали на „Оейзис
Лиъм Галахър ще разкаже за всички скандали на „Оейзис / снимка: morguefile.com

Бившият фронтмен на „Oейзис" Лиъм Галахър ще разкаже за всички скандали и съперничества, които разделиха легендарната група.

Британският музикант обяви, че планира да напише книга или да направи филм за спомените му от групата, която се раздели в средата на 2009 г. Наскоро певецът основа своя собствена продуцентска къща, с която ще направи филм за последните мигове на Бийтълс от спомените на Ричард Дилело, допълва БГНЕС. Галахър възнамерява да направи нещо подобно и за „Oейзис", въпреки че все още не е решил дали да бъде филм. „Да, решен съм да го направя. Искам да документирам спомените ми, преди да съм ги забравил", заяви пред репортери скандалният Лиъм.

Междувременно бившият фронтмен „Оейзис" Лиъм Галахър отвори първия си моден бутик в Лондон. „Pretty Green" ще предлага мъжки облекла, създадени от самия Галахър. Музикантът ще продава селекция от няколко свои проекта, фокусирайки се най-вече върху трикотаж, костюми, палта, дънки и връхни облекла. Според експерти в бранша бившият вокалист отдава голямо внимание на детайлите, акцентира върху качеството на платовете и кройката.