Независимо дали сме навън с приятели или вкъщи след тежък работен ден, повечето от нас си имат любимо питие, към което винаги се обръщат. Членовете на британското кралско семейство не правят изключение от това правило, пише каналът "Royal News" във vbox7. Ето и кои са любимите алкохолни напитки на Кейт, Уилям, Хари и кралицата.

Меган Маркъл

Херцогинята на Съсекс е ценител на виното и най-вече на червеното. Меган споделя, че няма нищо по-хубаво в края на дълъг ден да се насладиш на чаша вино.

Кралицата

Любимото питие на кралицата е джинът. Ако пие по време на вечеря, нейно кралско величество избира любимото си немско сладко вино.

кралица Елизабет Втора
Gulliver/Getty Images

Принц Хари

Като типичен британски мъж, Хари винаги залага на голяма халба бира. Принцът многократно е засичан в различни местни пъбове, където се наслаждава на любимата си напитка.

Кейт Мидълтън

Може да се изненадате, но херцогинята на Кеймбридж не си пада по изискани вина и коктейли, а залага на халба с бира Guinness. Двамата с Уилям често са засичани на специални събития и фестивали свързани с бирата.

Принц Уилям

След толкова ценители на бирата, принцът не прави изключение и смело влиза в списъка на кралските членове, любители на тази напитка.

Камила

Съпругата на принц Чарлз е истински ценител на виното. Тя е президент на Британската асоциация на лозарите и твърди, че отношението и към виното е типично френско.

Камила
Gulliver/Getty Images

Принц Чарлз

Любимата му напитка на принц Чарлз е шотландско уиски, като предпочита отлежалите 15-годишни варианти.

Принц Чарлз
Gulliver/Getty Images