/ Gulliver/Getty Images
Американската актриса Лиса Кудроу е в изолация и ще посрещне без съпруга си двадесет и петата годишнина от сватбата им, съобщи Контактмюзик.

Актрисата, изиграла ролята на Фийби Буфе в култовия сериал "Приятели", се омъжи за Мишел Стърн на 27 май 1995 г., но двамата ще прекарат деня на годишнината разделени. Кудроу, която е на 52 години, е със двадесет и две годишния си син Джулиън в семейния дом, а съпругът й е в Палм спрингс, където надзирава работата по ваканционната къща на фамилията.

В "Шоуто на Джими Кимел" актрисата сподели как заради пандемията от Covid-19 се наложило да живеят на различни места със съпруга си за дни. "Бяхме всички заедно в пустинята, там имаме къща. След това въведоха карантината и останахме. Но по къщата си има работа. Стана много горещо, както е нормално за района на Палм Спрингс и за мен беше много топло. Ние сме свикнали да не сме заедно на годишнините от сватбата си. И си казахме - какво значение има? Аз те обичам. Ти обичаш ли ме още? Да.Чудесно. Значи всичко е наред."

Кудроу обеща, че предстоящият епизод с героите от "Приятели" ще е "истинско забавление". "Нямам търпение да се случи. Шестимата не сме били заедно пред публика от толкова години, само веднъж преди няколко години се събрахме на вечеря", сподели тя.

Десетте сезона на сериала "Приятели" бяха заснети между 1994 г. и 2004 г.
БТА