Линдзи Лоън оглави класация по глупост
Линдзи Лоън оглави класация по глупост / снимкa: БГНЕС

Има класации на медиите, които показват кои са знаменитостите, чиято поява в Холивуд е явление, или кои са образец за подражание, но едва ли някоя звезда мечтае да попадне в класацията по глупост, защото в Меката на киното има и такава.

Последната класация по тази „дисциплина“ се оглавява от Линдзи Лоън – младата актриса, която напоследък преживява труден етап със срамни изпълнения под въздействието на алкохола и наркотиците.

Тя е оценена като знаменитостта с най-оскъден интелект, защото „не може да подбира ролите си и се държи като престъпник“, пише БГНЕС, като цитира вестник „Ню Йорк дейли нюз“. Линдзи е а първите страници на таблоидите заради приятелството си с Парис Хилтън, злоупотребата с алкохол и наркотици и с постоянната смяна на любовните партньори, посочва изданието.

На второ място е порнозвездата от арменски произход Ким Кардашян. Разбира се, такава класация би била със съмнителна стойност, ако в нея не фигурираше Бритни Спиърс, но тя е едва на 14-място, т.е. дори и в глупостта не я бива.