Линда Еванджелиста отново е сама
Линда Еванджелиста отново е сама / снимка: БГНЕС

Линда Еванджелиста и Питър Мортън се разделиха. Манекенката и бизнесменът сложили край на връзката си, защото не могли да се разберат къде да живеят. Тя има шестгодишен син от кратката си връзка с милиардера Франсоа-Анри Пино, уточнява БГНЕС.

Вестник "Ню Йорк Пост" съобщава, че Линда искала да остане в Ню Йорк, докато Питър предпочитал да прекара по-голямата част от времето си в дома си в Малибу. 48-годишната манекенка започна връзката си с Мортън, с когото имат 19 години разлика, докато тя беше бременна със сина си.

Той беше до нея по време на битката й с Пино за попечителството на детето, което й беше предоставено през май 2012 г. Двамата се разделиха и през 2010 г., отново заради различните си мнения къде да живеят.

"Питър е много привързан към Малибу и обича Лос Анджелис, а Линда обича да прекарва част от времето си в Канада и с приятели в Ню Йорк. Някои членове на семейството на Питър не я харесват много и бяха смаяни, когато тя се появи на Деня на благодарността с голям диамантен пръстен на ръката си. Но бракът така и не се случи", разкри по онова време запознат източник.