Личността на жените се издава от начина, по който си слагат сутиена
Личността на жените се издава от начина, по който си слагат сутиена / Thinkstock/Getty Images

Начинът, по който жените си слагат сутиена, може да говори много за тяхната личност и характер, твърди специалистка по езика на тялото, цитирана от в. „Дейли мирър”.

Според Пати Ууд, авторка на специална книга по въпроса, този интимен акт на всяка дама всъщност е прозорец към душата й. По нейните думи според това как слагат сутиена си жените, те се делят на четири личностни категории.

Тези, които закопчават сутиените си отзад на гърба, са обикновено от типа на поддръжничките. Те са верни на традициите и плътно следват това, на което са ги учили.

Докато онези дами, които закопчават гърба на сутиена си отпред, а след това го извъртат на гърба, те определено са жадни за внимание. Тези представителки на нежния пол се нуждаят от особени грижи и уважение и във всеки момент имат нужда от поддръжка.

Жените, които изберат сутиен с предно закопчаване, се причисляват към водачите. Те нямат време за губене, особено в закопчаване на кукички, които дори не можеш да видиш.

Ако първо дамата закопчае сутиена си, а после го промуши през главата, това е сигурен знак, че е перфекционистка, твърди авторката Пати Ууд. Тези жени държат всичко да бъде свършено по правилата и обичат да правят корекции на всичко, до което се докоснат.

Източник: БТА