Лепа Брена каца с хеликоптер пред Арена Армеец
Лепа Брена каца с хеликоптер пред Арена Армеец / снимка: Sofia Photo Agency, архив
Лепа Брена каца с хеликоптер пред "Арена Армеец"
46312
Лепа Брена каца с хеликоптер пред "Арена Армеец"
  • Лепа Брена каца с хеликоптер пред "Арена Армеец"

Лепа Брена е в София, за да уточни подробностите около предстоящия си грандиозен концерт в зала "Арена Армеец". На 3 декември сръбската звезда ще представи пред българските си почитатели както песни от последния си албум, така и добре познати хитове.

През последните години певицата на няколко пъти е идвала у нас и е имала различни участия, но шоуто й през декември ще е най-мащабното досега. Лепа Брена иска то да напомня на легендарния й концерт на Националния стадион през лятото на 1990 година, когато тя се появи на сцената, пред над 100 000 души, спусната от хеликоптер. По същия начин певицата ще изненада феновете си и пред "Арена Армеец".

Малко преди началото на концерта на 3 декември, Лепа Брена ще кацне с хеликоптер на площадката пред централния вход на залата. Шоуто й вътре ще продължи поне три часа. 45 души от Сърбия ще работят по реализирането на спектакъла.

На пресконференция в столицата 51-годишната певица каза: "На феновете си мога да обещая позитивна атмосфера в залата - такава каквато имаше на стадиона преди повече от 20 години. Аз наистина много обичам София и въобще България, защото през 1990 година тук беше един от най-хубавите концерти в цялата ми кариера. Сигурна съм, че атмосферата във вашата нова, пракрасна зала, ще е като тази от стадиона. Мисля, че ще се получи добро шоу".

От 20 до 50 лева е цената на билетите за концерта на Лепа Брена в "Арена Армеец". Заради големия интерес към него, на нейни почитатели от съседни държави, вече се предлагат и комбинирани билети, които осигуряват освен място в залата и стая в хотел. Те са с цени от 80 и 140 лева и се продават в мрежата на Eventim.