Леонардо Ди Каприо търси къща във Великобритания
Леонардо Ди Каприо търси къща във Великобритания / снимка: БГНЕС

Леонардо Ди Каприо си търси жилище във Великобритания. Актьорът бил чут да пита приятеля си Гай Ричи за съвет относно купуването на имение в провинцията, когато двамата излезли една вечер в лондонския клуб на британския режисьор.
 
Очевидец разкрива, че Лео, който е в Англия за снимките на новия си филм "Inception", казал на Гай: "Обичам Англия. Имам толкова много приятели тук и ми омръзна да обикалям хотели през цялото време, докато снимам". После двамата отишли в друго заведение.

След като Леонадро и Гай похарчили над 10 000 паунда за текила и шампанско, Ди Каприо попитал: "Можеш ли да ми намериш и британско момиче?". Още преди Гай да успее да отговори Лео бил увлечен от "удивителна" жена, която отчаяно искала да го прегърне.

"Лео посочваше момичетата, които му харесват, на охранителите и те ги канеха на масата му. Той си прекара добре, обръщайки чаша след чаша с шампанско и с момичетата, които гъмжаха около него", споделя очевидец. Но жената, на която актьорът хвърлил око не проявявала интерес към неговите опити за сближаване. "Той каза на приятели, че харесва една от съдържателките на клуба, висока брюнетка. Те се срещнали, когато той бил в клуба миналата седмица, Лео много я харесал, но тя го отрязала и го оставила", разкрива източник.