Леонардо ди Каприо подивял след края на „Титаник”
Леонардо ди Каприо подивял след края на „Титаник” / снимка: Reuters

Холивудската звезда Леонардо ди Каприо „подивял" след края на „Титаник". 35-годишният актьор, който във втората най-печеливша продукция на всички времена игра с актрисата Кейт Уинслет, призна, че никога не се е интересувал от общественото мнение, но подчерта, че му е било много трудно да купонясва без да привлича вниманието на околните, допълва БГНЕС

„Бях много див и луд и изобщо не се интересувах за мнението на околните, както правят звездите днес, които са много предпазливи да не изгубят доброто си име. Изобщо не ми пукаше какво мислят другите", заяви пред репортери Леонардо. „Около мен тогава бе пълен хаос, торнадо от провали. Единият от главните ми съперници за ролята - русото момче, с което се явих на кастинга, се обеси, а другият умря от свръхдоза с хероин", разказва днес холивудската звезда.

В същото време чаровният актьор призна, че преди да стане световноизветен с ролята си в „Титаник", имал по-голям късмет с жените. Наскоро ди Каприо, който в миналото бе гадже на Жизел Бюндхен, призна, че имал повече дами в леглото си преди да стане известен, тъй като не е трябвало да внимава за „златотърсачки". „Имах по-голям късмет с жените преди да играя в „Титаник". Тогава не се притеснявах за златотърсачки, а връзките ми с тях определено бяха по-спокойни", заяви Леонардо.