Леонардо Ди Каприо готов да мине под венчило
Леонардо Ди Каприо готов да мине под венчило / снимка: БГНЕС

Откакто се събраха отново Леонардо Ди Каприо и Бар Рафаели изживяват идеалната любов и изглежда, че сега, когато отново намери своята Дулсинея, актьорът не смята да я пуска да си тръгне. Според слуховете Ди Каприо се готви да й предложи брак, като основна роля за това изиграла майка му Ирмелин.

"Майката на Лео така и не му прости, че е изпуснал шанса си с Жизел Бюндхен", разказва близък до актьора източник пред списание "Нешънъл Инкуайрър". Ето защо точно преди Коледа Ирмелин посъветвала на сина си: "Ще направиш добре, ако не оставиш това момиче да си тръгне", пише БГНЕС. Актьорът мислел да поиска ръката на Бар на Свети Валентин, но казал на майка си, че от решаващо значение ще бъде дали двамата ще се разбират добре по време на ваканцията им заедно.

Майката на Лео му позвънила точно на Нова година, за да го попита какво е станало, а той отговорил: "Както обикновено имаш право. Не искам да я загубя". "Той й каза, че наистина е влюбен в Бар и че няма търпение да се сгоди за нея", допълва източникът.