/ Gulliver/Getty Images
Лейди Гага призна, че е най-големият си враг.  Звездата разказа, че е имало моменти, в които е била готова "напълно да се откаже от себе си и мразела да бъде известна", пише „Контактмюзик”.

Тя сподели в интервю: „Честно казано, просто напълно се бях отказала от себе си. Мразех да бъда известна. Мразех да бъда звезда. Чувствах се изтощена и изразходвана. Не знам как да го обясня. Но аз започнах да гледам пианото си и си мислех, че то е съсипало живота ми. То ме направи Лейди Гага. Най-големият ми враг по това време беше Лейди Гага. Това си мислех: Най-големият ми враг е тя. Сега не мога спокойно да отида до хранителния магазин или на вечеря със семейството си…”.

34-годишната певица вече знае, че „трябва“ да продължи да пее и вече не мрази своята артистична персона и пианото си: „Кълна се в бъдещите си неродени деца! Не знам защо, но трябва да го направя. Трябва да продължа да пея. Оказа се, че дори да не ми се живее, пак знам как да напиша добра песен! Вече не мразя Лейди Гага. Открих начин да се обичам отново, въпреки че мислех, че това никога няма да се случи”.
БГНЕС