Лейди Гага иска бебе в рамките на година
Лейди Гага иска бебе в рамките на година / снимка: Reuters

Американската певица Лейди Гага иска дете и то в рамките на една година, съобщават британски медии.

25-годишната изпълнителка е решила да създаде семейство с приятели си, актьора от сериала "Дневниците на вампира" Тейлър Кини. "Тя вече пише имена на бебето на хвърчащи листове и постоянно говори колко красиво ще бъде детето им, защото Тейлър е много привлекателен", сподели близък до певицата източник.

"Тя иска всичко с него - любов, брак и семейство. Готова е да стане майка преди да мислят за всичко останало и говори, че иска да роди догодина. Тя никога не е говорила за бебе по време на дългогодишната си връзка с бившия й приятел Люк Карл. Но с Тейлър говори само за това", допълни източникът.

30-годишният Тейлър, с когото Гага се запозна миналото лято, докато снимаха клипа към песента й You and I, също мечтаел да стане баща, пише БГНЕС. "Сега той лети от щастие и не спира да говори за това как ще става баща и ще създаде семейство. Ако разполагате с парите, които те имат, особено Гага, няма никакъв проблем да си имате дете дори и без брак. Те ще имат шанса да видят как ще се адаптират към родителството, но ако нещата не се развият добре, няма да има грозен развод и никога няма да има проблем с издръжката на детето", допълни източникът.