Легендарните хитове на Бони М ще звучат в Добрич
Легендарните хитове на Бони М ще звучат в Добрич / снимка: БГНЕС

Легендарните хитове на „Бони М" ще звучат в Добрич на 29 юни, научи Дарик. Концертът на Мейзи Уилямс - една от основателките на групата, и нейния екип се организира от община Добрич и продуцентска агенция „АРТ БГ".

Мейзи Уилямс идва за трети път в България. На 1 декември 2008 година тя направи изключително шоу в София. Това лято екзотичната певица и музикално -техническият й екип от 12 души ще гостува в Добрич и още няколко български града, а концертът е част от Балканско турне на групата. Билетът ще струва 10 лева. Част от хонорарите и разходите за шоуто се поемат от община Добрич.

Диско групата "Бони М" е създадена в Германия през 1976 година. Четиримата й членове - Лиз Мичъл, Мейзи Уилямс, Марсия Барет и Боби Фарел стават изключително популярни и изнасят концерти в целия свят.

10 години след създаването на групата започват конфликти между членовете й и тя се разпада. През 1990 година съдебно решение дава правото всеки от четиримата музиканти да ползва марката "Бони М". Така в следващите години по света шестват няколко формации с това име.

Други новини от Добрич