Легендарните Deep Purple на Kavarna Rock Fest 2013
Легендарните Deep Purple на Kavarna Rock Fest 2013 / снимкa: БГНЕС

Легендарните рокаджии от Deep Purple отново ще посетят България, за да направят поредното незабравимо шоу, този път за фестивала Kavarna Rock Fest 2013. Това ще се случи на 02 юни, само няколко месеца след като бандата ще е издала новия си албум, който се очаква в края на април 2013 година.

Българските фенове ще са сред първите в Европа, които ще имат привилегията да чуят новите парчета на групата. Дългоочакваният нов проект пристига след голямата пауза от 8 години, когато Purple издадоха Rapture of Deep (2005).

Фестивалът тази година ще е два дни - 01 и 02 юни, като освен Deep Purple, на сцената ще се качат и други интересни групи, които ще забавляват феновете на рок музиката. За момента организаторите от Каварна Рок пазят имената им в тайна, но както всяка година се очаква във фестивала да се включат и български рок изпълнители.

Промоционални билети за двата дни на Kavarna Rock 2013 вече са пуснати за продажба в мрежата на Eventim на цена от 70 лева. Промоцията ще продължи до 30 януари 2013 година. След нея двудневният билет ще бъде на цена от 90 лева, а еднодневният - 60.