/ iStock/Getty Images
Снимки, снимки, снимки. Лято е и нюзфийдът ни се изпълва с кадри от различни локации. Някои от тях са наистина оригинални, докато за други си казваме по-скоро: „О, не, няма да издържа още една подобна снимка.“  Е, снимките от лавандуловите полета определено влизат в тази категория. От няколко години такива публикации в социалните мрежи бележат началото на летния сезон, пише каналът на Флора Иванова във vbox7.
 

Тази година фотосесиите достигнаха своя апогей, предлагайки поле с лавандули под наем. Това предизвика множество коментари и реакции в социалните мрежи, както и шеговити обяви: 

„Давам под наем 7 декара лавандула за декор на фотосесии. Парцелът се намира между селата Братя Даскалови и Белево-община Чирпан. Цената е 10 лв. на декар за 1 час, като от 4:00 - 6:00 ч. и 20:00 - 21:00 ч. цената е респективно 15 лв. на час/залез и изгрев/.На обекта има Ekotoi тоалетна и кафе автомат/не връща ресто/. На разположение също е и 52 mm UV филтър.Офертата важи до 7 юли, защото на 18-ти съм пазарил трактор да жъна лавандулата. За контакти-на имейл:stamat.fotografy@abv.bg.Бонус: В западния край на парцела има една полуизсъхнала джанка, която може да се използва за разчупване на композицията!"
 

Реакциите не закъсняха и потребителите продължиха с коментари в същия дух: „Хубава е, мамо, ама има час за фотосесия в лавандулата.“ 
Epic bath guy също има какво да каже по темата и вече две години е все така актуално:
 

Ето и един от най-добрите колажи, който отразява еволюцията на снимките в лавандулата:
 

Не закъсняха и алтернативни предложение: 

„Обява: Давам под наем поле с коприва за фотосесии. Гарантирам незабравимо изживяване, което няма да получите на полето с лавандула.“ 

Завършваме положително с поглед към следващия тренд: „Здравейте, банда! Жена ми ни е запазила час за фотосесия в слънчогледите, но не е предвидила, че тогава ще дават Шампионска лига. Поради тази причина се налага да я подаря. Малко повече за нея: казва се Петя, руса на 34г. За повече инфо – л.с.