Един от най-популярните турски актьори, любим изпълнител от тв сериалите на милиони зрители от различни континенти - Къванч Татлътуг, и съпругата му Башак Дизер станаха родители на момченце.

Щастливите родители са дали името Курт Ефе на първата си рожба. Раждането е станало петък сутрин в частна клиника в Истанбул.
Къванч Татлътуг е присъствал на раждането. Той е бил изключително развълнуван и се е просълзил от щастие след раждането на бебето, съобщиха местните медии, като отбелязват, че момченцето прилича много на бащата.

Къванч Татлъту и красивата му съпруга избягаха на романтична ваканция (СНИМКИ)

Раждането е преминало успешно и майката и бебето са добре, допълват турските медии. Къванч и Башак сключиха брак през 2016 г. в Париж.
Актьорът сподели в по-ранно интервю, че когато научили, че ще стават родители на момченце, с Башак решили да кръстят бебето Курт Ефе.

„Решихме да кръстим сина си с това име, защото се споменава в турски епоси. Курт (на турски вълк-б.а) означава силен характер, който учи, напътства, моногамен е и създава семейство. Ефе също има смисъла на храбрец, смелчага", обясни Къванч.

Къванч Татлъту осинови магаренце

Името на бебето се асоциира с култовия сериал “Курт Сеит и Шура”, където Къванч пресъздаде образа на офицер-турчин от полуостров Крим.
Твърди се, че връзката на Къванч и Башак е започнала именно от този сериал, където Башак е била дизейнер на костюмите.