Кувейтска врачка предрече бедствия в Близкия изток и Северна Африка тази година
Кувейтска врачка предрече бедствия в Близкия изток и Северна Африка тази година / netinfo

Кувейтската прорицателка Ум Али предсказва стихийни бедствия през тази година в района на Близкия изток и Северна Африка, напускането на политическата сцена на известни арабски и чуждестранни политици, промени в кувейтското правителство, скандали в Египет.

Ум Али предупреждава в интервю пред местния вестник “Ас Сияс” за предстоящи земетресения в Египет, Иран, Мароко и Алжир. Тя предсказва и “вътрешни сътресения и безредици” в Ливан, “предизвикващи безпокойство и дестабилизиращи промени в Сирия”, “преврат в една от арабските страни”. Ум Али смята, че един от арабските президенти няма дълго да остане на власт, а генералният секретар на Арабската лига Амр Муса също няма да се задържи продължително време на този пост, пише БГНЕС.

Тя очаква големи промени на високо ниво, включително и насилствени, във властовите и религиозни течения в Ирак. “Неочаквани промени” ще има и в кувейтското правителство, където със своите места ще се разделят министрите на информацията, вътрешните работи, отбраната, здравеопазването и висшето образование. Пророчицата смята, че върховният представител на Европейския съюз по въпросите на външната политика и сигурността Хавиер Солана, генералният секретар на ООН Бан Ки Мун, пакистанският президент Первез Мушараф и турският външен министър Абдулах Гюл нямат добри перспективи. Накрая тя предвижда и проблеми с “космическа ракета на НАСА”.