/ / Gulliver/Getty Images
Кунг фу театърът на Джаки Чан гостува за първи път в България със спектакъла „11 война“ - в София, Пловдив и Варна на 4, 5 и 11 декември. Бойното изкуство, което обединява култура, философия, древни традиции и танц има хиляди почитатели и последователи у нас.

Изумителните акробатични изпълнения на ръба на човешките възможности са разултат от всекидневни физически тренировки и абсолютен контрол на вътрешна енергия. Спектакълът е с концептуални визуализации и декор, въздействаща музика, светлинни ефекти - завладяваща история в 6 акта, които разказват за кунг фу  майстори, постигнали духовна и физическа хармония.

Да припомним, че Джаки Чан е китайски актьор, режисьор, продуцент, сценарист, специалист по бойни изкуства, певец и каскадьор. В своите филми е известен с акробатичен боен стил, придружен с комични елементи, използване на подръчни оръжия и новаторски каскади. Той започва кариерата си през 70-те години на миналия век и оттогава участва в повече от 150 филма. Отличен е със звезда на Алеята на славата в Холивуд.