/ NOVA
Людмил Мацоев се раздели с мечтата за наградата от 100 000 лева
Българин, работил в ресторант на Джейми Оливър в Нидерландия, е следващият напуснал петия сезон на Hell’s Kitchen България. Людмил Мацоев беше един от най-колоритните и забавни участници в шоуто и шеф Ангелов го определи като „кулинарната енциклопедия на сезона“ заради широките му теоретични познания.

Звездният отбор успя да се задържи в пълен състав след триумфа си в кулинарната битка срещу червените. Победата им обаче се оказа пирова, защото и при звездите с наближаването на финала вече се наблюдава разделение и напрежение. Талантливият кулинар Емануел Июджи влезе в конфликт с двама от своите съотборници – актьора Къци Вапцаров и ТВ звездата Виктория Капитанова. Напрежението в отбора се отрази и на останалите участници. Емоционалната Роксана не успя да скрие разочарованието си, а конфликтът обтегна нервите дори на балансираната и целенасочена Мирослава Профирова.

След напускането на Мацоев, новият син отбор остава с един готвач по-малко и вече е в състав Станислав, Васил, Асен и Цанко – четирима от най-талантливите готвачи тази година. Вътрешната конкуренция и липсата на взаимно уважение между тях обаче, оказа влияние и на качеството на работата им. При червените ясно изразен е конфликтът между Виолета и Кристиан. Кулинарът беше обвинен от съотборниците си в саботаж, а ескалиралото напрежение накара Виолета да го изгони от кухнята. Кой ще е поредният изгонен от Кухнята на Ада, ще разберем в следващия епизод.

Гледайте Hell’s Kitchen България във вторник от 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на Hell’s Kitchen БългарияFacebook страницатаофициалния Instagram и TikTok профил на предаването.

Hells Kitchen
NOVA