/ iStock/Getty Images
Кученце от породата голдън ретривър очарова потребителите на интернет с рутинните си "сладурски" занимания по вечерно време, пише в. "Дейли стар".
Видео монтаж с трогателни кадри от подготовката на женското кутре на име Рейгън за лягане е качен в Тик Ток.

Клипчето започва с кадри, показващи как кученцето нетърпеливо очаква вечерната си гощавка с пилешко, драскайки по кухненския плот. След като похапне сладко, Рейгън гледа видеа с други кучета в Ютюб на лаптопа на стопаните си. При вида на себеподобните кутрето радостно лае и размахва опашка.

След това Рейгън демонстрира, че е модел за добро поведение, понасяйки търпеливо миенето на зъбите й за освежаване на дъха.

Следва дъвчене на бебешка книжка с кученца.

Клипчето завършва със сънливите прозявки на Рейгън, сгушена между възглавниците в "царското" й легло.
 

Трогателното видео, заснето в дома й в Южна Калифорния, е гледано над един милион пъти. Клипчето е събрало 32 000 харесвания, а коментарите са над 1000.
"Откъде мога да си взема кученце голдън ретривър, което да е толкова сладко, колкото вашето", пита очарован потребител на Тик Ток.

"Животът ти е по-хубав от моя, но това не ми пречи да те обичам много, сладурче", гласи друг коментар.

"Това е едно от най-сладурските неща, които някога съм виждал", признава трети.
Много хора задават въпроси и търсят съвети за миенето на зъбите. Стопаните на Рейгън обясняват, че използват подходящи за кучета четка и паста за зъби и обучават питомката си да свиква с процедурата.
БТА