Първият учебен ден е специален за всички деца по света, включително и за техните родители. В спортните среди всички може още да говорят за трансфера на Кристиано Роналдо от "Ювентус" в "Манчестър Юнайтед", но има и друго важно събитие в живота на семейството на футболиста. А това е старта на учебната година за децата му, пише каналът "Cool News" във vbox7.

Роналдо е вече във Виликобритания, но изглежда са подготвили предварително всичко необходимо, за да децата му да тръгнат на училище нормално. В Instagram, неговата половинка – Джорджина Родригес, сподели снимка на децата им, с която им пожелава успехи в училище.
 

На нея е първородният син на футболиста – Кристиано Джуниър (10 г.), по-малките му сестрички и братче – Алана Мартина на 3 и близнаците Ева и Матео на 4. Прави впечатление, че голямото момче на Роналдо е с училищна униформа, но и по-малките му деца са с костюмчета в черно, но се виждат и жълти тениски с якички, като най-вероятно това е  задължителното облекло за частната детска градина, която ще посещават. Малко по-късно стана ясно, че Джорджина е завела децата да разгледат огромен аквариум в Манчестър.

В последно време Джорджина е доста заета, грижейки се за голямото семейство, но и да развива кариерата си. Наскоро стана ясно, че красавицата стартира свое риалити, което ще носи името "Аз съм Джорджина". В шоуто тя ще разказва интересни подробности за връзката си с футболиста и живота с него.