Криско става част от журито на X Factor
Криско става част от журито на X Factor / Нова тв

Един от най-популярните рап изпълнители в България - хип хоп идолът Криско, ще бъде част от журито в четвърти сезон на X Factor. Изпълнителят на хитовете „Било кво‘т било", „Видимо доволни" и „Шапка ти свалям" и много други, ще се включи в избора на кандидатите за звездна кариера, давайки възможност на най-добрите да станат част от впечатляващото шоу в ефира на Нова.

„Сблъсквал съм се с много трудности в развитието ми като изпълнител. Знам какво е да тръгнеш от нулата и да се справяш сам, въоръжавайки целия си потенциал в името на това да се реализираш като изпълнител и да създадеш готини проекти, които да се превърнат в хитове. Имам страхотната възможност да участвам в откриването на новия X Factor на България, а също така да споделя своя опит, помагайки на бъдещи изпълнители", коментира провокативният изпълнител, който ще коментира, критикува и, разбира се, окуражава новите претендентите.

Освен като изпълнител на най-големите R&B хитове в България, някои от които достигат над 15 000 000 гледания в онлайн пространството, през последните години Криско се развива и като продуцент на популярни български звезди, сред които се нарежда и успешният му проект с Мария Илиева. Сред взривяващите музикални парчета на рапъра е и продуцираната от него песен на една от фаворитките в трети сезон на X Factor - Гери Никол. Само за броени дни „Ела и си вземи" на свой ред се превърна в истински хит, превземайки музикалните класации.

Рап звездата ще се появи за първи път в ролята на авторитетно жури по време на кастинга на 18 и 19 юли във Фестивален и конгресен център във Варна. „Криско е не само добър артист, но и продуцент, който е наясно с търсените качества във всеки участник в X Factor. Фактът, че е един от най-успешните изпълнители в България го прави безценен за състава на журито - свежият поглед винаги дава нова перспектива", коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян, който допълва, че съвсем скоро ще бъдат известни и останалите лица от великолепната четворка в шоуто.

Кои звезди ще станат част от журито в четвърти сезон на X Factor? Кои професионалисти ще заемат съдийски места в шоуто, което създава звезди? - предстои да разберете съвсем скоро.