23-годишната Ийв Джобс, дъщеря на Стив Джобс, е една много красива млада жена, която провокира мъжките фантазии с фотосите, които споделя в Instagram. 

Младата наследница не си губи времето, очаквайки парите на татко си, а работи и развива кариера в модните среди. Наскоро тя участва като модел в едно от дефилетата по време на Парижката седмица на модата, където присъстваха десетки звезди и знаменитости, за да видят какви са последните модни тенденции за новия сезон, пише каналът "VIP Virals" във vbox7.
 

Красивата Ийв дебютира като модел в Париж и завъртя главите на всички присъстващи с поведение, походка и излъчване. Тя бе част от ревюто на известна френска марка, а самата тя сподели, че за нея това е чест и сбъдната мечта, защото от малка мечтаела да се докосне до света на модата.
 

В Instagram  тя споделя доста секси и разголени кадри, които предизвикват въображение на някои от последователите ѝ.  Ийв е най-малката дъщеря на Стив и съпругата му Лорън. Красавицата има по-големи брат и сестра, а извън модната сцета Ийв се занимава с конни спортове и е състезател.