/ Gulliver/Getty Images
Кралските особи рядко си позволяват да демонстрират близост със семейството си. Те не показват обичта си на публични места. Моментите, в които ги виждаме да се прегърнат или целунат са по-скоро изключение.

Ето няколко снимки, на които кралските татковци пренебрегват строгите правила, които спазват, и дават доза любов на децата си.

Херцогът на Кеймбридж

принц Джордж и принц Уилям
Gulliver/Getty Images

В деня на раждането на принцеса Шарлот през май 2015 г. таткото принц Уилям бе забелязан да води принц Джордж в болницата, за да се срещне за първи път със сестра си. Фотографите, които ги чакаха пред болницата, уловиха момент, в който Уилям носеше най-големия си син в ръцете си и нежно целуваше главата му.

Принц Чарлз

принц Чарлз и принц Хари
Gulliver/Getty Images

През 2013 г. принц Чарлз и най-малкият му син принц Хари се прегърнаха и целунаха сърдечно, когато се поздравиха на изложението за цветя в Челси. Моментът остана запечатан и трогна мнозина.

Принц Филип

принц Филип и принц Чарлз
Gulliver/Getty Images

Херцогът на Единбург рядко показва своята привързаност към семейството си, но през 2017 г. принц Филип и принц Чарлз присъстваха на погребение и явно се разчустваха, което ги накара да се целунат по бузата. Те показаха, че възрастта няма значение и не само малките деца имат нужда от любов.

Испанският крал Фелипе VI

Gulliver/Getty Images


Испанският крал Фелипе изглеждаше доволен, че се събра отново със съпругата си испанската кралица Летисия и техните дъщери принцеса Леонор и принцеса София, когато го поздравиха в края на последния ден от 37-ата купа на Копа дел Рей. Когато ги видя, испанският крал се втурна да прегърне близките си.

Превод и редакция: DarikNews.bg