Край на любовната сага. Лидия и Атанас Колев са разделени. Това призна попфолк дивата по NOVA.

„На всеки му се изпраща подходящият партньор в момента, за да научи това, от което има нужда“, каза Лидия. На въпрос “за какво ти беше изпратен Атанас Колев“ певицата отговори:

Неволно или не човекът до нас ти показва като ти натиска бутоните, показва ти какво трябва да промениш в себе си, за да бъдеш още по-добър. След тази връзка разбрах, че нямам здравословни граници, а това е много страшно. Разбрах, че търпението ми е огромно и вярата ми в това, че всичко може да бъде поправено – също. Аз съм човек, който не обича да се отказва. Аз съм човек, който обича да поправя, а понякога е по-добре да пуснеш нещо, което не зависи от теб.
 
@pr3ttygirl_5 те са просто най-сладките 🥲🥹#foryou #lidia #nasko #couplegoals #atanaskolev #lidiaalpha ♬ suono originale - 🕷️


Бяхме много влюбени. Но започнахме да общуваме чрез травмите, които имаме и там някъде се разминахме. Хармонията се разклати“, разказва тя за връзката ѝ с Атанас Колев.

Урокът ѝ от връзката с певеца е, че трябва да се пускат свободно нещата, върху които нямаме контрол. „Любовта и уважението един към друг си остават. До мен няма човек в момента“, допълня Лидия.

Певицата определи себе си като „кълбо от съмнения“. Според майка ѝ обаче „Лидия е любов“. В личния си живот тя представя себе си като „просто Лидка – малък и смешен еднорог“, а в професионалния е сериозна и огнена.
 
@pr3ttygirl_5 i need a man like him #foryou #atanaskolev #lidiaalpha #lidia #nasko #bulgaria #viral #couplegoals #foryoupage #fypシ #greenscreen ♬ my kinda love - fiona


„Хората виждат в теб това, което е в тях. Негативът е по-лесен фокус за неосъзнатите хора“, категорично заяви Лидия.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня