/ Gulliver/Getty Images
Водещият на телевизионното предаване "Dancing stars" в юношеския му вариант, актьорът Франки Мюниц се оплака в Twitter, че неговата любима котка му разсипала многомилионната къща, съобщава сайтът Инсайд едишън.

Белята станала, след като домашният му любимец се научил да отваря водопроводния кран.
 


Мюниц напуснал луксозната си къща, за да присъства на погребението на дядо си. Когато се завърнал, сварил четири от петте си етажа напълно наводнени. "Всичко беше унищожено - стените, картините ми, снимките, мебелите! И всичко това заради проклетия кран през дните, в които сме отсъствали!"

Звездата от „Малкълм“ Франки Мюниц се сгоди (СНИМКИ)
 

Актьорът Мюниц си признал, че за два дни изплакал повече сълзи, отколкото през целия си живот. Нанесените щети на дома му се оказали в размер на няколко милиона долара. Някои от потребителите на социалните мрежи се опитали да утешат пострадалия, като му напомнили, че котките са дяволски създания и е по-добре е да си вземе куче.
 


Собствениците на котки обаче обвиниха водещия в небрежност - недопустимо е домашен любимец да се остави без надзор в продължение на няколко дни. Трябвало да се повика зоополиция и да бъде отнета котката на Муниц.
БТА