дебела котка
дебела котка / iStock/Getty Images
Котаракът Келвин беше "хванат в изневяра", след като се завърна у дома с бележка, прикрепена към нашийника му и разкриваща двойнствения му живот с "чужда" стопанка, пише в. "Дейли стар".

От краткото писъмце става ясно, че комшийката нарича "кръшкача" Джордж и се грижи той да е нахранен добре при всекидневните му посещения. Клипче, качено в Тик Ток, показва как Келвин се изтяга небрежно, докато истинската му стопанка чете за похожденията му.

"Здравейте, изглеждам страхотно с новия си син нашийник. Как се казвам? Дамата, която посещавам всеки ден, ме нарича Джордж", гласи писъмцето.



Вместо да се разгневи на съседката, стопанката на Келвин, Джесика, на свой ред пише бележка до непознатата жена, за да й благодари, че храни котарака й, и я прикрепва към нашийника му.

Джесика освен това обяснява, че Келвин/Джордж понякога се стресира от "грозния булдог" и "малкия 4-годишен човек" и намира спасение в разходките. Стопанката допълва, че котаракът вероятно ще отсъства няколко дни, тъй като предстои да бъде кастриран.

Забавното клипче е събрало над 700 000 харесвания в Тик Ток. Стотици хора пък са споделили истории за "безчинствата" на своите котки.

"Моят котарак ме изостави заради възрастна дама, която живее на същата улица. Понякога го виждам на прозореца й. Държи се сякаш не ме познава, но аз знам, че не е така", споделя "предаден" потребител.

"Същото се случи и с моя котарак. В крайна сметка си го споделихме. Сега той има две къщи и две семейства", пише друг.

"Ядосвам се, когато други хора хранят котката ми. Някаква жена я държа заключена четири дни в гаража си, мислейки я за бездомна", "изригва" трети.
БТА